Om Emvege

Vårt fokus och vår styrka är förändring och utveckling av individ och grupp. Ju mer medvetna du som individ eller ni som grupp är om era styrkor och framgångsfaktorer desto snabbare når ni era mål, oavsett om de är privata, idrottsmässiga eller företagsmässiga. Ni kommer dessutom ha roligare på vägen.

 

 

Min bakgrund

Jag lämnade hemstaden Skellefteå 1982 för att bli polis. Att få en möjlighet att arbeta med människor i utsatta positioner och göra skillnad lockade mig. Ett intresse jag hade då och har burit med mig sedan dess. Efter många spännande och lärorika år som polis tog jag steget till den privata sektorn. Där har jag ägnat mig åt försäljning, marknadsföring och affärsutveckling i ledande positioner, i olika företag med varierande verksamheter. Att utveckla företag till att nå nya och större marknadsandelar var under många år min ledstjärna. För att ett företag eller grupp ska utveckla sig och nå nya mål krävs alltid att personalen, ledare och medarbetare, är med på resan.

Intresset för affärsutveckling gjorde att jag fördjupade mig i vilka egenskaper och faktorer det är som gör att individ och grupp mår och presterar bra vilket ledde till en hel del studier inom idrotts-och prestationspsykologi, beteenden och förändrings- och utvecklingsarbete genom kommunikation.

Idag delar jag min tid mellan idrottsvärlden och näringslivet där jag utvecklar ledare, grupper och individer till att nå förändring och utveckling. Den röda tråden i allt vad jag gör, oavsett målgrupp eller inriktning, är alltid kommunikation. Hur vi kommunicerar med oss själva och varandra. Ju mer medvetna vi är om den desto mer framgångsrika blir vi.

 

 

Vad andra säger om mig?

Ärlig, pratglad, jordnära, omtänksam, tydlig, lugn och trygg, bra på att motivera och inspirera, positiv inställning, drivande, engagerad och ansvarsfull.